Vores vision

”Vi ønsker at være et nærværende og forkyndende fællesskab, hvor troen på en skabende Gud og Hans ord er i centrum.”  Visionen giver sig til udtryk i følgende værdier:

 

Troen på Gud og Hans ord

Helt centralt i vores fællesskab er troen på en skabende og frelsende Gud, der ønsker et personligt forhold til den enkelte. Grundlaget for denne tro er bibelen og dens fortælling om frelse og løfte om en ny begyndelse med fred og frihed i samvær med Gud. Vi har et ønske om at delagtiggøre andre i den glæde ved frelsen, som vi har fundet.

 

Kærlighed, nåde og barmhjertighed

Vi tror, at Gud møder os med kærlighed, barmhjertighed og nåde. Derfor ønsker vi at være et fællesskab, hvor alle kan opleve sig elsket, værdsat og tilgivet og kan få et glimt af Guds rige.

 

Rummelighed, tolerance og åbenhed

Vi tror, at Gud har skabt mennesket som en mangfoldighed af individer. Da vi er forskellige og ofte mærket af livets mange udfordringer og utilstrækkelige forhold, ønsker vi at være et tolerant og rummeligt fællesskab, der er trygt for alle.

 

Nærvær

Vi tror, at Gud er relevant for alle, og ønsker et personligt forhold med hvert enkelt menneske. I en tilværelse, hvor mange har travlt og bliver presset i en konstant strøm af informationer, kontakter, netværk og underholdning, er nærværet noget, vi må vælge til. Vi ønsker aktivt at skabe rum til nærvær og fordybelse gennem menighedens aktiviteter, både gennem afkobling fra hverdagens travlhed og også på den hviledag, Gud har givet.