afrikanerHvert år engagerer vi os i Hjælpeaktion!

Der er mange mennesker, der venter på din hjælp. Milliarder af dine medmennesker sulter, tørster, mangler uddannelse, er hjemløse og syge. Vil du være med til at skabe en mere ligelig fordeling af verdens ressourcer, er Hjælpeaktion et godt bindeled mellem dig og dem, du vil hjælpe. Hvert efterår, indsamler vi penge fra befolkningen, der sendes videre til dem der har brug for hjælp. Alle hjælpeorganisationer dækker sine omkostninger i den forbindelse, men vi vil gerne fortælle dig at vi ligger i toppen af dem der fremsender størst % af de insamlede midler! Dette synes vi er meget vigtig! Du skal have tillid til at din gave kommer frem!  

Meget lav administrationsprocent
83% af alle bidrag går direkte til vore projekter. Dette er muligt, da stifteren af Hjælpeaktion (Adventistkirken) betaler de administrationsudgifter, der overstiger de 10%. Endvidere er vores indsamlere og medhjælpere til tøjforsendelser og loppemarkeder frivillige. Hjælpeaktion udbetaler ikke løn eller provision i forbindelse med indsamlinger.

God information om hvor pengene benyttes
Du kan løbende følge med i, hvad dine penge bliver brugt til

  • via denne hjemmeside,
  • via den årlige Hjælpeaktionsfolder (som fremsendes på opfordring)
  • via løbende informationer, vi udsender i elektronisk nyhedsbrev.

Lyst til at deltage?
Det er en god ting, om du giver lidt af de midler du har, til alle former for indsamling for nødlidende! Dersom du selv ønsker at deltage i denne indsamling, kan du kontakte os for at høre nærmere.  
læsmere