write2Sådan kontakter du os !

Vi vil meget gerne høre fra dig ! Har du spørgsmål til vore aktiviteter eller fællesskab? Om du ikke finder en relevant person her på siden for dit spørgsmål, udvælg en person herunder og send din besked. Vi bliver glade for at høre fra dig! Du kan også benytte dig af vores fælles email

Lars Wagenblast

Kontakt mig om forhold vedr. Gudstjenesten, mødeplan, forslag til aktiviteter for byens borgere eller hvis du er utilfreds med noget.

Jane Harlund

Kontakt mig om du har spørgsmål vedrørende sociale arrangementer, Bibelstudie om lørdage eller kirkens bygninger.

Sorin Nita

Kontakt mig om du har spørgsmål vedr. arr. Lørdag formiddag, gode forslag, ris & ros om din oplevelse af kirken osv.

Henrik Jørgensen

Kontakt mig ved spørgsmål om tro eller hvis du har brug for nogen at tale med. Fuld diskretion.

Send email til mig