churchOm kirken...
Roskilde Adventistkirke er en kristen protestantisk frikirke tilknyttet Syvende Dags Adventistkirken i Danmark. Vi forkynder Jesus Kristus som frelser og inviterer alle til at være en del af det kristne fællesskab. Du behøver slet ikke at være med i fællesskabet, for at deltage på vore aktiviteter!  Ligesom andre kirker baserer vi vores tro på Bibelen, og derfor tror vi også, at Jesus Kristus er Gud, og at han døde for vores frelse. I Danmark har vi ca 2500 medlemmer og 44 menigheder (hvoraf den ene er på Færøerne), hvor vi mødes hver uge for at tilbede Gud og være sammen med hinanden. Du kan komme og gå som du ønsker i kirken, og vores ønske er at du vil finde nogle værdier du kan bruge i hverdagen. Du er altid velkommen til at besøge kirken eller kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

crossHvad tror vi på?
Vi deler den protestantiske tro, ligesom Folkekirken og andre frikirkesamfund. Vi tror på Bibelen som en inspireret samling skrifter, hvor budskabet om Jesus Kristus som frelser fra ondskab og ødeleggelse forkyndes. Vi tror at Gud ønsker at kommunikere med os, og at det vigtigste vi kan beskjæftige os med, er at søge et fast åndelig holdepunkt i tilværelsen. Dernest tror vi på den "omvendte evolution", dvs. at vi kom fra noget godt, men bevæger os mod noget værre. Kuliminationen på denne verdens historie tror vi sker ved at Gud selv åbenbarer sig og vil skabe en ny "Edens have". Vi ved godt det kan lyde skørt, men om du ønsker at udforske dette nærmere, kan du læse videre på de links/ikoner du finder herunder.

  godsidea
Gud har en plan !
godsidea
Lidt anderledes...

 

 

SDAlogo

Links

adventist.dk

Er Adventistkirkens officielle hjemmeside. 

adra.dk

ADRA er Adventistkirkens verdensomspænde hjælpeorganisation. 

kskolen.dk
Adventistkirkens bibelbrevskole

danskbogforlag.dk
Kirkens forlag med kristne bøger, fokus på kristentro, familie og sundhed.

hjaelpeaktion.dk
Adventistkirkens indsamling til nødlidte

vejlefjordskolen.dk
På Vejlefjordskolen bliver skole og kristne værdier kombineret. Skolen har både børnehave, grundskole, efterskole og gymnasium.