coffeeHygge i Café Clara...

Café Clara har sit navn af den vej kirken ligger ved. Det er ikke er "rigtig" café, men mere en gentagende begivenhed hvor der skabes en "café stemning" i kirkens Café lokale, hvor alle kan være med, få noget at spise og drikke, underholdes ved at lære noget nyt, lytte til oplæsning, møde andre mennesker og ellers bare skabe lidt hyggestemning.

Normalt foregår det på Onsdage mellem kl. 14.30 og 17.00. Du er velkommen til at komme og gå på et hvilket som helst tidspunkt i denne tid, og det koster heller ikke noget at møde op!

Første onsdag i måneden: Læsekreds fra kl. 16.00-17.00
Sidste onsdag i måneden: Almindelig hygge og samvær.CafeClara

Næste arrangement:

Onsdag er der åbent som sædvanligt kl. 14.30 - 17.00.

Caféen er stedet, hvor man kan omgås uformelt, hvor man kan tage sin nabo eller bekendte med til en hyggelig eftermiddag.

Caféen er også stedet, hvor vi kan dele forskellige hobby interesser med hinanden. Vi har tidligere haft forskellige aktiviteter, men kom gerne med nye idéer.

Serveringen er gratis, med mulighed for at yde et bidrag efter eget ønske til kaffekassen
VELKOMMEN TIL CAFÉ CLARA